НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 3, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

На социјалните мрежи се појавија податоци за дел од расходите на општина Свети Николе во изминатите 2019, 2020 и дел од 2021 година. Од овие податоци за кои што стои дека се официјални податоци од општинската администрација во Свети Николе може да се забележи дека општината трошеле големи суми за набавка на прехрамбени продукти и пијалоци како и за расходи за репрезентација.

Во продолжение ги пренесуваме овие податоци:

“Општина Свети Николе

Прехрамбени продукти и пијалаци:

2019- 1.113.607 денари до трет квартал

2020- 775.373 денари до трет квартал

2021- 585.051 денари до трет квартал

Расходи за репрезентација:

2021- 258.174 денари до трет квартал

2020- 477.260 денари до трет квартал

2019- 815.294 денари до трет квартал”..

Извор: Брегалнички портал

За авторот на оваа статија

>