НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 4, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев во текот на вчерашниот ден оствари работен состанок со членовите на комисијата за отварање на нови гранични премини на Македонија со соседните држави.

На состанокот се разговарало за идните чекори за реализација на граничниот премин Пуљевац, по што се изврши посета на теренот Мајден – Пуљевац и се разгледуваа патната инфраструктура и теренските услови.

“Следната средба е закажана за две недели, кога ќе се сретнат експертските тимови на двете држави Македонија и Грција, со цел забрзување на процесот за отварање на овој граничен премин.”

-соопшти Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев.

За авторот на оваа статија

>