НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Во Штип на плоштад Слобода на отворено ќе се следи мечот меѓу Македонија и Португалија

Пренеси ја вистината

Во организација на Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов, утрешниот фудбалски натпревар меѓу Македонија и Португалија штипјани ќе можат да го проследат на голем видео бим на отворено. На плоштадот “Слобода” со почеток во 20.30 часот сите жители на Штип ќе можат заеднички да навиваат и да се радуваат на играта на Македонските миленици кои испишуваат историја на Македонскиот фудбал.

“Утре, во 20:30 часот, ве покануваме на Плоштад Слобода, на видео – бим на отворено, заедно да го гледаме возбудливиот натпревар, да навиваме за Македонија и да се радуваме на големата победа против Португалија.”

За авторот на оваа статија