НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Во ситуација кога на праг е 5 бран на корона, тишината доаѓа од комисијата и министерството за здравство

Пренеси ја вистината

👉Генералниот впечаток е дека е многу важно и дека е многу потребно професионално да се вклучи целата здравствена и експертска фела во борбата и и подготовката за петттиот бран.

👉Ние се наоѓаме во една ситуација во која зачудува зошто се е разлабавено, зошто имаме мерки кои никој не слени, ниту контролира дали се спроведуваат. Дури и се навикнавме на некакви сертификати кои некој ги проверува реда ради, не знаеме дали се преземаат мерки за забрзување на вакцинација.

👉Сведоци сме дека оние тн. модуларни болници се исклучени од системот, кои ќе се вклучат, дали се проверени, кој ќе ги носи одлуките сето тоа треба да се расчисти.

👉Во моментов тишината доаѓа од Комисијата за заразни болести , доаѓа од МЗ”

-соопшти во јавноста Д-р Игор Николов претседател на Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ

За авторот на оваа статија