НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
февруари 29, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Во Тетово седми ден нема вода за пиење во градскиот водовод. Целосен молк на надлежните и медиумите

Пренеси ја вистината

Во делови од Тетово веќе седми ден нема НИТУ КАПКА ВОДА и се случува вистинска хуманитарна криза. Се случува повторно во пик пандемија, немаш вода ниту за превентивна хигиена ниту за грижа кога некој боледува од корона. И никој МУВА не го лази—нит власти нит медиуми! Неверојатно!

За авторот на оваа статија