НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Закани со подигнат прст од Марко Белсимовски кон пратеници во Македонското собрание. Вака одговори Благица Ласовска од ВМРО-ДПМНЕ

Пренеси ја вистината

Откако Претседателот на регулаторната комисија за енергетика Марко Беслимовски со закани со подигнат прст се обрати кон Македонскиот парламент и пратеници, доби соодветен одговор од пратеничката Благица Ласовска од ВМРО-ДПМНЕ.

“Ми реплицира Марко Бислимовски и ми врти со прст, демек он нешто се заканува. Вака дома на твојте ☝Вака во Регулаторна ☝Вака во Бихачка ☝На мене НЕ!!!На пратеници НЕ !!”

-му реплицираше пратеничката.

За авторот на оваа статија