Macedonian Times

Encourage the world

Глобално

1 min read

Во врска со објавувањето на резултатите од Пописот 2021 година Македонската зедница во С.Р. Германија до Македонската и светската јавност...

1 min read

Денеска во посета на владеачката партија Фидеш на премиерот Виктор Орбан беа Претседателот Христијан Мицкоски и потпретседателот Александар Николоски. Милиони...

1 min read

Веќе подолг период наназад институциите во нашата држава не водат сметка за развојот и афирмацијата на МАкедонскиот јазик помеѓу Македонската...

>