Macedonian Times

Encourage the world

Бизнис можности

1 min read

Денеска од страна на Министерството за финансии по налог на Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство беа исплатени над 110...

1 min read

Сите земјоделски стопанства запишани во Единствениот регистар на земјоделски стопанства во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство врз основа на...

1 min read

Министерот за земјоделие шумарство и водостопанство Љупчо Николовски имаше свое гостување во емисијата "Аграр" на Македонската телевизија. Тој помеѓу останитите...

1 min read

Поволните хидрографски карактеристики на општината Делчево во голема мера се значаен предуслов за развивање на зголемена стопанска дејност, како и...

1 min read

Претседателот на СДСМ и заменик министер за финансии Димитар Ковачевски денеска учествуваше на седмиот состанок на Иницијативата „Отворен Балкан“ кој...

1 min read

Заменик - министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски заедно со директорот и заменик - директорот на Агенцијата за...

>