Macedonian Times

Encourage the world

Граѓани

1 min read

Македонската национална академија согледувајки ги националните потреби на Македонија, како и глобалните трендови во светски рамки започна со реализација на...

1 min read

Во синоќешната емисија "Заспиј ако можеш" на ТВ АЛФА свое гостување имаше поранешниот вицепремиер во Владата, поранешен амбасадор на Република...

1 min read

До нашата редакција пристигна соопштение од здружението "Аманет 1903 Скопје". Интегралниот текст на истото го пренесуваме во продолжение: "Почитувани Граѓани!Канцеларијата...

1 min read

Во саботата на 5 март во попладневните часови со пригодна свеченост беше отворена новата работна канцеларија "Македонец за Македонец" на...

1 min read

Во соопштение упатено до јавноста Регионалното здружение "Напредни Лозари" бара итна средба со Министерот за земјоделие, шумарство и водостопанство Љупчо...

>