Macedonian Times

Encourage the world

Политика

1 min read

Откако беше спроведена партиската постапка за избор на нова пртетседателка на Општинскиот Комитет на Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ во...

1 min read

Денеска во рамки на парламентарната расправа на Комисијата за политички систем помеѓу пратениците се вжешти атмосферата откако координаторот на пратеничката...

1 min read

Денеска на прес конференција од партиското седиште портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски го прозва Министерот за внатрешни работи во владата...

1 min read

"Почитувани граѓани, почитувани новинари, Владата предводена од СДСМ и Министерството за внатрешни работи активно вложуваат во човечкиот потенцијал во полицијата....

1 min read

Откако Претседателот на регулаторната комисија за енергетика Марко Беслимовски со закани со подигнат прст се обрати кон Македонскиот парламент и...

>