Macedonian Times

Encourage the world

Шоу Биз

1 min read

Со Гордост ви го најавуваме нашиот најнов видео запис за песната“КОГА ПАДНА НА ПИРИНА”13 Април20:00 часотКИНО МИЛЕНИУМ СКОПЈЕНАЈДОБРОТО ЗА КРАЈ!!!...

1 min read

Во кризни времиња се создадени најубавите уметнички дела. Македонскиот музички столб забетониран преку името на Мизар на кој се потпира...

>