Macedonian Times

Encourage the world

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ ги објавија термините и локациите за тргнување на организираниот превоз од сите општини во Македонија за протестот кој што ќе се одржи во сабота на 18.06.2022 година пред Владата на Република Македонија со почеток во 20.00 часот

Распоредот на тргнување може да го видите во продолжение

За авторот на оваа статија

>