Macedonian Times

Encourage the world

Градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов со свое кратко соопштение ја информира јавноста дека низ Карбинци во тек е интензивна промена на дотраените улични светилки кои креираа мрак ширум општината во изминатите недели/месеци.

“Продолжуваме со промена на уличните светилки денес во село Радање, интензивно продолжуваме и понатаму. ✅

-напиша Градоначалникот Виктор Паунов на социјалните мрежи.

Извор: Брегалнички.мк

За авторот на оваа статија

>