Macedonian Times

Encourage the world

“Кога падна на Пирина” е новата обработка на рок бендот Некст Тајм. Најава за премиера

Со Гордост ви го најавуваме нашиот најнов видео запис за песната
“КОГА ПАДНА НА ПИРИНА”
13 Април
20:00 часот
КИНО МИЛЕНИУМ СКОПЈЕ
НАЈДОБРОТО ЗА КРАЈ!!!

-соопштија од ПР службата на Македонскиот рок состав Некст Тајм.

За авторот на оваа статија

>