НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Глобална маркетинг мрежа

Пренеси ја вистината

Контактирајте не за да Ви доставиме наша маркетинг понуда специјализирана за ваши потреби:

Порталот Macedonian Times е дел од групацијата на интернет портали во сопственост на компанијата:

Друштво за произвотство, трговија и услуги
АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево

Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]
2320 Делчево
Република Македонија
Телефон: 00 389 (0)79 329 300
Поштенско сандаче: bregalnicki@gmail.com & anastasovltd@gmail.com

Како дел од нашето семејство на интернет портали на нашите клиенти им нудиме најразлични продукти за нивно презентирање во јавност.

Macedonian Times

encourage the world

Информативен интернет портал со главен фокус на дијаспората, граѓански активизам и уметноста

АГРАР

НОВА АГРО ПЕРСПЕКТИВА

Информативно-едукативен интернет портал за земјоделие. шумарство и водостопанство

Брегалнички портал

Биди на страна на вистината

Политичко-информативен и едукативен-забавен интернет портал со фокус на Брегалничкиот регион

Destination Delcevo

Место каде се среќаваат истокот и западот

Туристичко-информативен интернет портал посветен на Делчево и регионот

ОНЛАЈН ДЕБАТА

ПОТТИКНИ ПРОМЕНА

Место за истакнување на свој став, анализа на актуелни прашања и поттикнување на дебата

DELCEVO GLOBAL ONLINE

БИЗНИС ЗАЕДНИЦА

Интернет портал за промоција и презентација на компании од приватниот и јавниот сектор