НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Пример страница

Пренеси ја вистината

Ова е пример страница. Таа се разликува од блог написите, бидејќи стои во едно место и ќе се прикаже во навигационите менија (кај поголем дел од темите). Голем дел од луѓето започнуваат со страницата „За нас/мене” за да се претстават пред потенцијалните посетителите. Содржината може да гласи вака:

Здраво! Работам како курир на точак преку ден, а глумец навечер. Ова е мојот веб-сајт. Живеам во Скопје и имам куче Џек!

… или нешто слично:

Компанијата АБВ е основана во 1971 година и нуди високо квалитетни производи достапни за целата јавност. Компанијата има вработено над 2000 луѓе и е активно вклучена во подобрување на животот во Македонија.

Како нов WordPress корисник, потребно е да отидете во вашата работна табла и да ја избришете оваа страница и да создадете нови страници со вашата содржина. Уживајте!