Macedonian Times

Encourage the world

Со “Земјо Македонска” репрезентативците во соблекувалната ја прославија победата над Исланд

По завршувањето на натпреварот меѓу репрезентациите на Македонија и Исланд во корист на домашната репрезентација во соблекувалната на стадионот Тодор Проески во Скопје ечеше песната “Земјо Македонска”, од радосните грла на Македонските репрезентативци во вистинска позитивна атмосфера и желба за голем успех понатаму!

Македонската фудбалска репрезентација во важниот меч против Исланд триумфираше со 3-1 и заслужено се пласираше во бараж натпреварите за пласман на СП во Катар 2022.

По завршувањето на натпреварот меѓу репрезентациите на Македонија и Исланд во корист на домашната репрезентација во соблекувалната на стадионот Тодор Проески во Скопје ечеше песната “Земјо Македонска”, од радосните грла на Македонските репрезентативци во вистинска позитивна атмосфера владее и желба за голем успех понатаму!
Македонската фудбалска репрезентација во важниот меч против Исланд триумфираше со 3-1 и заслужено се пласираше во бараж натпреварите за пласман на СП во Катар 2022.

>