Macedonian Times

Encourage the world

Берово

1 min read

Денеска Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со повеќемина свои соработници реализираше посета на местото на погибијата на Македонскиот револуционер...

>