Macedonian Times

Encourage the world

Богданка Кузеска

1 min read

Денеска на прес-конференција на СДСМ, портпаролката на СДСМ Богданка Кузеска најави зголемување на пензиите на пензионерите покрај законските норми за...

1 min read

Синоќа на седниците на Извршниот и Централниот одбор на СДСМ зад затворени врати беа донесени повеќе значајни одлуки за идниот...

>