Macedonian Times

Encourage the world

Буџет

1 min read

Крајот на календарската година подразбира и креирање на Буџетите на општините за наредната календарска година. Согласно програмските определби на градоначалникот...

1 min read

Министерката за култура Ирена Стефоска денеска на прес конференција во Владата го презентираше предлог буџетот за култура за наредната 2022...

1 min read

Бојан Стојаноски-пратеник на Пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ vво Македонскиот парламент денеска од собранискиот прес центар имаше своја прес конференција во...

>