Macedonian Times

Encourage the world

Делчево

1 min read

Денеска започна санација на пристапниот пат на мостот на река Желевица во село Тработивиште, делчевско. Оштетувањето на пристапниот пат до...

1 min read

Максим Војвода бил македонски револуционер, учесник во македонското револуционерно движење, член и војвода на Македонската револуционерна организација. Биографија Максим Нинев - Војводата...

>