Macedonian Times

Encourage the world

Димче Атанасовски

1 min read

Во текот на вчерашниот ден Градоначалникот на општина Македонска Каменица Димче Атанасовски во присуство на американската амбасадорка Кејт Мери Брнз,...

1 min read

По барање месните и урбаните заедници во Македонска Каменица, деновиве екипи на општинските служби интензивно работат на решавање на долгогодишни...

>