Macedonian Times

Encourage the world

кандидатура

1 min read

Денеска во седиштето на СДСМ, кандидатура за внатрепартиските непосредни избори поднесе Јован Деспотовски. До Централната изборна комисија, Деспотовски ја достави...

Фросина Ременски денеска во седиштето на СДСМ согласно постапката поднесе кандидатура за претседател на партијата за вонредните внатрепартиски избори кои...

Ковачевски поднесе кандидатурата за претседател на СДСМ: Заедно одговорно и посветено да го вратиме единството Денеска во седиштето на СДСМ,...

>