Macedonian Times

Encourage the world

комунални работи

1 min read

По барање месните и урбаните заедници во Македонска Каменица, деновиве екипи на општинските служби интензивно работат на решавање на долгогодишни...

1 min read

Градоначалникот на Виница Миле Петков преку социјалните мрежи ја извести јавноста за напредоко на реализацијата на активностите за изградба на...

1 min read

Општината, заедно со чешката компанија ИЦС-Системи, во изминатиов период работеа интензивно и овозможија Штип да добие уникатен изглед. Имено, во...

1 min read

Потребата за брз економски развој на Брегалничкиот регион за новите градоначаници на општините има највисок приоритет. Од тие причини градоначалникот...

1 min read

Како што беше претходно најавено денеска надлежни служби од комуналното претпријатие во Карбинци пристапија кон чистење на каптажата и резервоарот...

1 min read

Градоначалникот на Свети Николе Дејан Владев преку социјалните мрежи ја алармираше јавноста за затекнатата состојба со прочистителната станица за отпадни...

>