Macedonian Times

Encourage the world

Кратово

1 min read

Кандидатот за градоначалник Тодорче Николовски од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “Обнова за Македонија” го прими уверението за градоначалник по одржаниот втор...

>