Macedonian Times

Encourage the world

Локални избори

1 min read

Новиот градоначалник на општина Лозово Бошко Цветковски на социјалните мрежи се пофали со уверението за неговата градоначалничката функција- доверба што...

1 min read

Кандидатот за градоначалник Тодорче Николовски од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “Обнова за Македонија” го прими уверението за градоначалник по одржаниот втор...

>