Macedonian Times

Encourage the world

Миле Петков

1 min read

Во текот на денешниот ден во присуство на Кејт Мери Брнз- амбасадорка на САД во Македонија и повеќе градоначалници, Градоначалникот...

1 min read

Градоначалникот на Виница Миле Петков преку социјалните мрежи ја извести јавноста за напредоко на реализацијата на активностите за изградба на...

>