Macedonian Times

Encourage the world

општина Ѓорче Петров

1 min read

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Стојкоски по повод денешниот ден 7 Април кој што се одбележува како Светски ден...

1 min read

Стартуваме со реализација на големиот проект „Партерно уредување на локалитетот “Крст“ во с.Кучково! Оваа атрактивна туристичко-рекреативна локација конечно ќе добие...

1 min read

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Стојковски ја информира јавноста дека во тек е имплементација на проект од Еразмус +...

1 min read

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Стојкоски преку социјалните мрежи упати порака по повод 14ти Ноември – Денот на ослободување...

>