Macedonian Times

Encourage the world

Јован Деспотовски

1 min read

Денеска во седиштето на СДСМ, кандидатура за внатрепартиските непосредни избори поднесе Јован Деспотовски. До Централната изборна комисија, Деспотовски ја достави...

>