Macedonian Times

Encourage the world

СДСМ

1 min read

Октроираноста на новиот премиер на Владата на Македонија е прашање на полемика во политичката јавност од моментот на негово појавување...

1 min read

Денеска на прес-конференција на СДСМ, портпаролката на СДСМ Богданка Кузеска најави зголемување на пензиите на пензионерите покрај законските норми за...

1 min read

Во своето интервју за Македонската информативна агенција МИА Претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски во поголем дел се осврна на планираните...

1 min read

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вечерва гостуваше во програмата на АЛФА телевизија со свое интервју во емисијата "Што не е...

>