Macedonian Times

Encourage the world

Свети Николе

1 min read

Денешниот неделен ден градоначалникот на општина Свети Николе Дејан Владев го искористи да изврши увид на состојбата на инфраструктурата на...

1 min read

радскиот Аматерски Театар “Сцена 71” од Свети Николе годинава прославува 50 години постоење од нивното формирање во 1971 година. Цели...

1 min read

Градоначалникот на Свети Николе Дејан Владев преку социјалните мрежи ја алармираше јавноста за затекнатата состојба со прочистителната станица за отпадни...

>