Macedonian Times

Encourage the world

здравство

1 min read

На прес конференција од собранискиот прес центар пратеничката Соња Михајловска од СДСМ во текот на вчерашниот ден ги објаснуваше мотивите...

1 min read

Денес, на седница на Комисијата за здравство се наоѓаат спорните измени и дополнувања на Законот за здравствена заштита за кои...

1 min read

“Генералниот впечаток е дека е многу важно и дека е многу потребно професионално да се вклучи целата здравствена и експертска...

>